Adoration

100 minuten Drama, Thriller 2018
Rotten Tomatoes 92
Paul, een twaalfjarige jongen, woont alleen met zijn moeder die als poetsvrouw werkt in een privékliniek midden in het bos. In die kliniek verzorgt Dr. Loisel rijkelui met zware mentale aandoeningen. Wanneer Paul z'n moeder niet moet helpen, speelt hij in het bos en observeert hij vogels - dat is zijn grote passie.

Geregisseerd door

Fabrice Du Welz

Schrijvers

Fabrice Du Welz

Vincent Tavier

Romain Protat

Cast

Benoît Poelvoorde
Emmanuelle Béart
Béatrice Dalle
Laurent Lucas
Gwendolyn Gourvenec
Thomas Gioria

Bioscoopagenda van Adoration

Adoration

Wil jij weten waar Adoration op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Adoration draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Adoration informatie

Benieuwd waar Adoration over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Adoration. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Adoration al heeft ontvangen.

Adoration trailer

Benieuwd of Adoration iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Adoration jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Adoration kunt kijken!