After a Revolution (2021)

After a Revolution

121 minuten 2021
In Libië zetten een broer en zus zich tijdens de revolutie van 2011 met hart en ziel in voor de toekomst van hun land - maar ieder aan een andere kant: hij steunde Khadaffi, zij hoorde bij de ‘rebellen’. Inmiddels maakt zij deel uit van de heersende klasse, terwijl ze opnieuw opkomt voor de onderdrukten en rehabilitatie zoekt voor mensen als haar broer. De camera volgt het bijzonder bevlogen tweetal zes jaar lang. Een periode waarin zij zich verkiesbaar stelt en hij met zijn geweldstrauma's worstelt.

Regisseur After a Revolution

Onbekend

Schrijvers After a Revolution

Onbekend

Cast After a Revolution

Onbekend

After a Revolution

Wil jij weten waar After a Revolution op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After a Revolution draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After a Revolution informatie

Benieuwd waar After a Revolution over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After a Revolution. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After a Revolution al heeft ontvangen.

After a Revolution trailer

Benieuwd of After a Revolution iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After a Revolution jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After a Revolution kunt kijken!