After / After We Collided - MARATHON (2020)

After / After We Collided - MARATHON

20-09-2020
Op 2 oktober 2020 kun je in Hollywoud "After" en "After We Collided" achter elkaar zien. De marathon begint om 19.00 uur met “After” gevolgd door de première van “After we Collided” rond 21.00u. De marathon duurt ongeveer 4:00 uur inclusief een pauze van 20 minuten. After: Tessa Young (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer haar moeder en haar middelbare schoolliefje Noah haar afzetten voor haar eerste schooljaar is Tessa dan ook vastbesloten om goede cijfers te halen en zich keurig te gedragen. Maar haar kamergenoot Steph heeft hele andere plannen. Zij wil Tessa ook de andere kant van de universiteit laten ontdekken en neemt haar mee naar wilde feesten. In de vriendengroep van Steph ontmoet Tessa de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Ze weet niet goed wat ze met zijn flirterige houding aan moet en is vastbesloten zich niet door hem te laten verleiden. Maar wanneer hij ook zijn kwetsbare kant aan haar laat zien valt ze toch voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar als blijkt dat hij een geheim met zich mee draagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie. After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd. After we Collided: Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Regisseur After / After We Collided - MARATHON

Roger Kumble

Schrijvers After / After We Collided - MARATHON

Onbekend

Cast After / After We Collided - MARATHON

Selma Blair
Dylan Sprouse
Charlie Weber
Candice King
Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford

Filmagenda van After / After We Collided - MARATHON

After / After We Collided - MARATHON

Wil jij weten waar After / After We Collided - MARATHON op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After / After We Collided - MARATHON draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After / After We Collided - MARATHON informatie

Benieuwd waar After / After We Collided - MARATHON over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After / After We Collided - MARATHON. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After / After We Collided - MARATHON al heeft ontvangen.

After / After We Collided - MARATHON trailer

Benieuwd of After / After We Collided - MARATHON iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After / After We Collided - MARATHON jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After / After We Collided - MARATHON kunt kijken!