https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202777-3282921e7e389c9bd628114d046ba780e1351073/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

After Ever Happy (2022)

12 Angst Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Bekijk trailer

After Ever Happy

12 Angst Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
95 minuten 25-08-2022

Filmposter After Ever Happy

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?
After Ever Happy After Ever Happy After Ever Happy After Ever Happy After Ever Happy
Filmposter Filmposter After Ever Happy

Regisseur After Ever Happy

Castille Landon

Schrijvers After Ever Happy

Sharon Soboil

Cast After Ever Happy

Josephine Langford
Hero Fiennes Tiffin
Louise Lombard
Arielle Kebbel
Carter Jenkins
Chance Perdomo
Rob Estes

After Ever Happy

Wil jij weten waar After Ever Happy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After Ever Happy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After Ever Happy informatie

Benieuwd waar After Ever Happy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After Ever Happy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After Ever Happy al heeft ontvangen.

After Ever Happy trailer

Benieuwd of After Ever Happy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After Ever Happy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After Ever Happy kunt kijken!