After Hours (1985)

6 Geweld Angst

After Hours

6 Geweld Angst
97 minuten Komedie, Thriller, Crime, Drama, Humor 1985

Recensies After Hours

MovieMeter: 3,58
Metacritic: 90,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter After Hours

Paul Hackett maakt een afspraakje met Marcy, maar op weg naar haar flat toe waait zijn geld uit het raampje van de taxi. Hierdoor is het voor hem onmogelijk om thuis te komen, en is hij genoodzaakt om de hele nacht door te brengen in SoHo, waar de vreemdste types hem in bizarre situaties doen belanden.
Filmposter Filmposter After Hours

Regisseur After Hours

Martin Scorsese

Schrijvers After Hours

Joseph Minion

Cast After Hours

Griffin Dunne
Linda Fiorentino
Rosanna Arquette
Verna Bloom
Tommy Chong

Filmagenda van After Hours

After Hours

Wil jij weten waar After Hours op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After Hours draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After Hours informatie

Benieuwd waar After Hours over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After Hours. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After Hours al heeft ontvangen.

After Hours trailer

Benieuwd of After Hours iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After Hours jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After Hours kunt kijken!