After We Collided marathon (2020)

After We Collided marathon

20-09-2020
Op vrijdag 2 oktober organiseert Cinemajestic een marathon met de films After en het vervolg After We Collided. Bekijk twee films voor maar €14,50 per persoon. Wat het extra bijzonder maakt, is dat After We Collided pas de week erna, op 8 oktober, in première zal gaan. Heerlijk wegzwijmelen met de film After en het vervolg After We Collided op het grote witte doek. Het is tegelijkertijd ook de voorpremière van After We Collided, omdat dit romantische drama pas een week later regulier in première gaat. De films zijn gebaseerd op de immens populaire boeken van Anna Todd. Beide films volgen het ultieme liefdesverhaal van Tessa en Hardin. De grote vraag die in het tweede deel naar voren komt is “Will love overcome the past?” Synopsis After Tessa Young (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. In de vriendengroep van Steph ontmoet Tessa de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Ze weet niet goed wat ze met zijn flirterige houding aan moet en is vastbesloten zich niet door hem te laten verleiden. Maar wanneer hij ook zijn kwetsbare kant aan haar laat zien valt ze toch voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Maar als blijkt dat hij een geheim met zich meedraagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie. Synopsis After We Collided Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Regisseur After We Collided marathon

Roger Kumble

Schrijvers After We Collided marathon

Onbekend

Cast After We Collided marathon

Selma Blair
Dylan Sprouse
Charlie Weber
Candice King
Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford

Filmagenda van After We Collided marathon

After We Collided marathon

Wil jij weten waar After We Collided marathon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After We Collided marathon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After We Collided marathon informatie

Benieuwd waar After We Collided marathon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After We Collided marathon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After We Collided marathon al heeft ontvangen.

After We Collided marathon trailer

Benieuwd of After We Collided marathon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After We Collided marathon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After We Collided marathon kunt kijken!