https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201843-ffc50204a887d6d7838c838b1fa033fc412fb72a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

After Yang (2022)

Angst Grof taalgebruik
In een wereld waarin iedereen een robot in huis heeft als een oppas, haalt Jack de androide Yang in huis voor zijn dochter.

After Yang

Angst Grof taalgebruik
97 minuten 14-04-2022

Filmposter After Yang

In een wereld waarin iedereen een robot in huis heeft als een oppas, haalt Jack de androide Yang in huis voor zijn dochter.

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack (Colin Farrell) en zijn vrouw Kyra (Jodie Turner-Smith): hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen. Tijdens deze zoektocht leert Jack de wereld opnieuw te bekijken en de connectie met zijn vrouw en dochtertje te hervinden. After Yang is de tweede film van filmmaker en video essayist Kogonada ('Columbus') en ging in première in de selectie 'Un Certain Regard' op het Filmfestival van Cannes in 2021.

Bekijk het aanbod van After Yang

Regisseur After Yang

Kogonada

Schrijvers After Yang

Onbekend

Cast After Yang

Jodie Turner-Smith
Colin Farrell
Haley Lu Richardson
Justin H. Min

After Yang

Wil jij weten waar After Yang op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar After Yang draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

After Yang informatie

Benieuwd waar After Yang over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over After Yang. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies After Yang al heeft ontvangen.

After Yang trailer

Benieuwd of After Yang iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de After Yang jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij After Yang kunt kijken!