AIC: GAUGUIN IN TAHITI

AIC: GAUGUIN IN TAHITI

90 minuten
Kunstdocumentairereeks ARTS IN CINEMA presenteert 'GAUGIN IN TAHITI'. In het Parijs van 1891 voelt Paul Gauguin zich verstikt door de conventionele en kunstmatige sfeer. Op zoek naar de authenticiteit die zijn kunst kan vernieuwen, geeft hij zijn baan als beurshandelaar op, verlaat hij zijn vrouw en vijf kinderen en vertrekt hij naar Tahiti. Daar vestigt hij zich in een afgelegen dorp waar hij vol overgave werkt aan schilderijen in de kleurrijke en exotische stijl van het eiland. De documentaire voert ons naar de bron van zijn inspiratie en langs de grote Amerikaanse musea waar zijn werk te zien is. Deze kunstdocumentaire vertonen wij in beide zalen zonder pauze en i.s.m. Museum Van Bommel Van Dam.

Geregisseerd door

Filippo Timi

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van AIC: GAUGUIN IN TAHITI

AIC: GAUGUIN IN TAHITI

Wil jij weten waar AIC: GAUGUIN IN TAHITI op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar AIC: GAUGUIN IN TAHITI draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

AIC: GAUGUIN IN TAHITI informatie

Benieuwd waar AIC: GAUGUIN IN TAHITI over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over AIC: GAUGUIN IN TAHITI. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies AIC: GAUGUIN IN TAHITI al heeft ontvangen.

AIC: GAUGUIN IN TAHITI trailer

Benieuwd of AIC: GAUGUIN IN TAHITI iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de AIC: GAUGUIN IN TAHITI jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij AIC: GAUGUIN IN TAHITI kunt kijken!