https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128074-49e99164b84235250fd2749c26e3b6bee90ca180/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ailo, Het Dappere Rendier

6 Angst
In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland.

Bekijk trailer

Ailo, Het Dappere Rendier

6 Angst
86 minuten 06-11-2019

Recensies Ailo, Het Dappere Rendier

In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland.

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat. Maar het is ook rennen geblazen als een roedel hongerige wolven de kudde op de hielen zit. In dit spannende verhaal ga je mee op reis met Aïlo en beleef je een fantastisch avontuur in Lapland. Verteld door Floortje Dessing.

Regisseur Ailo, Het Dappere Rendier

Guillaume Maidatchevsky

Schrijvers Ailo, Het Dappere Rendier

Guillaume Maidatchevsky

Morgan Navarro

Marko Röhr

Cast Ailo, Het Dappere Rendier

Aldebert
Prinssi

Alternatieve titels

Ailo, Het Dappere Rendier

A Reindeer's Journey

Ailo: Une Odyssée en Laponie

Bioscoopagenda van Ailo, Het Dappere Rendier

Helaas draait Ailo, Het Dappere Rendier niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 06-11-2019.

Ailo, Het Dappere Rendier

Wil jij weten waar Ailo, Het Dappere Rendier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ailo, Het Dappere Rendier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ailo, Het Dappere Rendier informatie

Benieuwd waar Ailo, Het Dappere Rendier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ailo, Het Dappere Rendier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ailo, Het Dappere Rendier al heeft ontvangen.

Ailo, Het Dappere Rendier trailer

Benieuwd of Ailo, Het Dappere Rendier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ailo, Het Dappere Rendier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ailo, Het Dappere Rendier kunt kijken!