https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/189259-6418ec599a97713fcce1682808124e9f1fdec798/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ainbo: Spirit Of The Amazon (2021)

6
Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Ainbo: Spirit Of The Amazon

6
84 minuten Animatie, Familie 01-08-2021

Filmposter Ainbo: Spirit Of The Amazon

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. AINBO: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Bekijk het aanbod van Ainbo: Spirit Of The Amazon

Regisseurs Ainbo: Spirit Of The Amazon

Richard Claus

Jose Zelada

Schrijvers Ainbo: Spirit Of The Amazon

Richard Claus

Brian Cleveland

Jason Cleveland

Larry Wilson

Jose Zelada

José Selada

Cast Ainbo: Spirit Of The Amazon

Bernardo De Paula
Lola Raie
Susana Ballesteros

Alternatieve titels

Ainbo

Ainbo: Heldin van de Amazone

Ainbo: Spirit Of The Amazon

Ainbo: Spirit Of The Amazon

Wil jij weten waar Ainbo: Spirit Of The Amazon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ainbo: Spirit Of The Amazon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ainbo: Spirit Of The Amazon informatie

Benieuwd waar Ainbo: Spirit Of The Amazon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ainbo: Spirit Of The Amazon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ainbo: Spirit Of The Amazon al heeft ontvangen.

Ainbo: Spirit Of The Amazon trailer

Benieuwd of Ainbo: Spirit Of The Amazon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ainbo: Spirit Of The Amazon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ainbo: Spirit Of The Amazon kunt kijken!