Akira (2015)

Akira

137 minuten 2015

Recensies Akira

MovieMeter: 2,5
Rotten Tomatoes 38

Filmposter Akira

Als klein meisje is Akira getuige van de verminking van een vrouw door een jeugdbende. Omdat ze bij de politie een belastende verklaring aflegt zweren de daders wraak. Haar vader realiseert zich na deze confrontatie het belang van zelfverdediging en stuurt haar naar een karateschool. Ze groeit op tot een zelfbewuste jonge vrouw die voor zichzelf kan opkomen. Als ze als studente opnieuw wordt geconfronteerd met geweld, ditmaal door corrupte politieagenten, zal ze tot het uiterste moeten gaan.
Filmposter Filmposter Akira

Regisseurs Akira

Taika Waititi

A.R. Murugadoss

Schrijvers Akira

Santha Kumar

A.R. Murugadoss

Karan Singh Rathore

Arun Shekhar

Cast Akira

Anurag Kashyap
Konkona Sen Sharma
Sonakshi Sinha
Nandu Madhav

Alternatieve titels

Akira

Naam Hai Akira

Akira

Wil jij weten waar Akira op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Akira draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Akira informatie

Benieuwd waar Akira over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Akira. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Akira al heeft ontvangen.

Akira trailer

Benieuwd of Akira iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Akira jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Akira kunt kijken!