Alcarras (2022)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Alcarras

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
2022
Van oudsher verzamelt de Solé familie zich in de zomerperiode in Alcarràs om de oogst van hun perzikboomgaard te plukken. Dit jaar kan echter hun laatste zijn aangezien ze het risico lopen uit het huis te worden gezet. Er liggen plannen op tafel om de boomgaard om te kappen en zonnepanelen te plaatsen. Dit zorgt voor een breuk tussen de hechte familieleden, die een onzekere toekomst tegemoet gaan.

Regisseur Alcarras

Carla Simón

Schrijvers Alcarras

Onbekend

Cast Alcarras

Berta Pipó
Josep Abad
Albert Bosch

Filmagenda van Alcarras

Alcarras

Wil jij weten waar Alcarras op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alcarras draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alcarras informatie

Benieuwd waar Alcarras over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alcarras. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alcarras al heeft ontvangen.

Alcarras trailer

Benieuwd of Alcarras iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alcarras jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alcarras kunt kijken!