Alex Ploeg - Ego (2021)

Alex Ploeg - Ego

23-10-2021
We werken met de CoronaCheck-app. Zorg dat u op de avond een groen veld kunt tonen via uw QR-code. * Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters! Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen. In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Recensies voor: ‘Ultimatum’ ★★★★ - NRC ‘Een indrukwekkend debuut’ ★★★★ - De Volkskrant ‘Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.’ ★★★★ - Trouw ‘Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.’ Maandag 25 oktober. Entree 20 euro.

Regisseur Alex Ploeg - Ego

Onbekend

Schrijvers Alex Ploeg - Ego

Onbekend

Cast Alex Ploeg - Ego

Onbekend

Filmagenda van Alex Ploeg - Ego

Alex Ploeg - Ego

Wil jij weten waar Alex Ploeg - Ego op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alex Ploeg - Ego draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alex Ploeg - Ego informatie

Benieuwd waar Alex Ploeg - Ego over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alex Ploeg - Ego. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alex Ploeg - Ego al heeft ontvangen.

Alex Ploeg - Ego trailer

Benieuwd of Alex Ploeg - Ego iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alex Ploeg - Ego jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alex Ploeg - Ego kunt kijken!