Alex Ploeg - Unplugged (2024)

Alex Ploeg - Unplugged

27-05-2024
Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje. Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Over Alex Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’. Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws en Last One Laughing (LOL), in 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk Wie is er bang voor Virginia Woolf? Pers over zijn vorige voorstelling EGO: ‘Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker’ ****Trouw ‘In zijn tweede voorstelling EGO laat hij zien dat hij gegroeid is’ ****de Volkskrant ‘Koning van de zelfspot’ ****De Telegraaf ‘Hij creëert niet alleen een gelaagde podiumpersoonlijkheid, maar maakt deze voorstelling ook geschikt voor een breed publiek. EGO is grappig en aangrijpend’ De Groene Amsterdammer

Regisseur Alex Ploeg - Unplugged

Onbekend

Schrijvers Alex Ploeg - Unplugged

Onbekend

Cast Alex Ploeg - Unplugged

Onbekend

Filmagenda van Alex Ploeg - Unplugged

Alex Ploeg - Unplugged

Wil jij weten waar Alex Ploeg - Unplugged op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alex Ploeg - Unplugged draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alex Ploeg - Unplugged informatie

Benieuwd waar Alex Ploeg - Unplugged over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alex Ploeg - Unplugged. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alex Ploeg - Unplugged al heeft ontvangen.

Alex Ploeg - Unplugged trailer

Benieuwd of Alex Ploeg - Unplugged iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alex Ploeg - Unplugged jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alex Ploeg - Unplugged kunt kijken!