https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153314-9693ee0d89e94050432e869792049361853b43c4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Berlin Alexanderplatz (2020)

Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
Een moderne bewerking van één van de grootste twintigste-eeuwse romans.

Berlin Alexanderplatz

Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
183 minuten 06-08-2020

Recensies Berlin Alexanderplatz

Filmposter Berlin Alexanderplatz

Een moderne bewerking van één van de grootste twintigste-eeuwse romans.

Vluchteling Francis maakt de gevaarlijke oversteek van Afrika naar Europa. Als hij uiteindelijk in Berlijn aankomt en aan een nieuw leven begint, zweert hij om dat als een goed mens te doen. Door zijn status als illegale vluchteling blijkt dat echter praktisch onmogelijk. Francis valt in handen van drugsdealer Reinhold. Onder invloed van hem verandert Francis in Franz, een genadeloze crimineel. Het eerlijke leven wat hij probeerde te leiden, is opeens verder weg dan ooit.

Regisseurs Berlin Alexanderplatz

Burhan Qurbani

Urhan Qurbani

Schrijvers Berlin Alexanderplatz

Martin Behnke

Burhan Qurbani

Alfred Döblin

Cast Berlin Alexanderplatz

Welket Bungué
Jella Haase
Joachim Król
Albrecht Schuch
Martin Wuttke
Nils Verkooijen

Berlin Alexanderplatz

Wil jij weten waar Berlin Alexanderplatz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Berlin Alexanderplatz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Berlin Alexanderplatz informatie

Benieuwd waar Berlin Alexanderplatz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Berlin Alexanderplatz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Berlin Alexanderplatz al heeft ontvangen.

Berlin Alexanderplatz trailer

Benieuwd of Berlin Alexanderplatz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Berlin Alexanderplatz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Berlin Alexanderplatz kunt kijken!