Ali & Ava (2022)

12 Discriminatie Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Ali & Ava

12 Discriminatie Grof taalgebruik
95 minuten 17-03-2022

Filmposter Ali & Ava

Ali is een altijd goedgehumeurde en betrokken huisbaas. Wanneer hij een kind van één van zijn huurders van school haalt, biedt hij Ava, een in Ierland geboren lerares en alleenstaande moeder van vijf, een lift aan. Ze hebben meteen een klik door hun gedeelde liefde voor muziek, ook al verschilt de smaak van Ali met zijn voorkeur voor heftige Britse punk en hiphop met die van Ava. Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali. Regisseur Clio Barnard werd voor deze film geïnspireerd door mensen die zij ontmoette tijdens het maken van haar veelgeprezen speelfilms The Arbor en The Selfish Giant. Ali & Ava is een optimistische, romantische film die zich afspeelt in de sobere setting van de voormalige industriestad Bradford. De score met muziek, van The Specials en Bob Dylan tot recente club- en pophits, dragen bij aan de energieke sfeer van de film.
Filmposter Filmposter Ali & Ava

Regisseur Ali & Ava

Clio Barnard

Schrijvers Ali & Ava

Onbekend

Cast Ali & Ava

Adeel Akhtar
Claire Rushbrook
Ellora Torchia

Filmagenda van Ali & Ava

Ali & Ava

Wil jij weten waar Ali & Ava op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ali & Ava draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ali & Ava informatie

Benieuwd waar Ali & Ava over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ali & Ava. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ali & Ava al heeft ontvangen.

Ali & Ava trailer

Benieuwd of Ali & Ava iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ali & Ava jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ali & Ava kunt kijken!