Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

75 minuten Animatie, Fantasie, Familie, Musical, Avontuur 1950
Metacritic: 68,1
MovieMeter: 3,11
Rotten Tomatoes 81
De kleine Alice zit samen met haar kat onder een boom wat te soezen wanneer plots een aangekleed wit konijn voorbijstormt. Het beestje heeft blijkbaar haast en Alice gaat er achteraan. Ze valt in een diep konijnegat en dat is het begin van een reeks fantastische avonturen.

Geregisseerd door

Wilfred Jackson

Hamilton Luske

Clyde Geronimi

Schrijvers

Bill Peet

Joe Grant

Winston Hibler

Ted Sears

Erdman Penner

Joe Rinaldi

William Cottrell

Dick Huemer

Dick Kelsey

Lewis Carroll

Milt Banta

Del Connell (s

Cast

Richard Haydn
Ed Wynn
Sterling Holloway
Kathryn Beaumont

Bioscoopagenda van Alice in Wonderland

Helaas draait Alice in Wonderland niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1950.

Alice in Wonderland

Wil jij weten waar Alice in Wonderland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alice in Wonderland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alice in Wonderland informatie

Benieuwd waar Alice in Wonderland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alice in Wonderland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alice in Wonderland al heeft ontvangen.

Alice in Wonderland trailer

Benieuwd of Alice in Wonderland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alice in Wonderland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alice in Wonderland kunt kijken!