https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/142596-4f2ed8cbec3093fff8d6d5c122220679b107034f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Alice in Wonderland (2010)

Angst
De 19-jarige Alice keert terug naar de magische wereld van haar jeugd. Ze wordt herenigd met haar jeugdvrienden en komt ook achter haar lotsbestemming: een einde maken aan het terreurbewind van de rode koningin.

Alice in Wonderland

Angst
102 minuten Avontuur, Fantasie, Humor, Actie, Amusement, Familie 2010

Recensies Alice in Wonderland

MovieMeter: 3,22
Metacritic: 53,1
Rotten Tomatoes 51

Filmposter Alice in Wonderland

De 19-jarige Alice keert terug naar de magische wereld van haar jeugd. Ze wordt herenigd met haar jeugdvrienden en komt ook achter haar lotsbestemming: een einde maken aan het terreurbewind van de rode koningin.

Dit vervolg op het originele verhaal begint op een groot feest, waar Alice, nu een 19-jarig meisje, op het punt staat om uitgehuwelijkt te worden in het bijzijn van honderden saaie, hoge pieten. Hier heeft Alice totaal geen zin in en ze besluit te ontsnappen, waarna ze tot haar schrik en verbazing al snel in contact komt met een pratend, wit konijn. Het konijn geeft aan dat ze hem moet volgen en hij vertelt ook over hun eerdere ontmoeting. Het konijn is er namelijk van overtuigd dat Alice het meisje is dat eerder in het magische 'Wonderland' is geweest en daar samen met hem en de vele andere wezens de spannendste en mooiste avonturen beleefde. Alice weet daar echter helemaal niks meer van. Alle wezens in 'Wonderland' wachten met smart op Alice, want die hebben haar hulp nodig. Maar kan Alice wel helpen? En hoe moet ze weer terugkeren naar huis?

Bekijk het aanbod van Alice in Wonderland

Alice in Wonderland Alice in Wonderland
Filmposter Filmposter Alice in Wonderland

Regisseur Alice in Wonderland

Tim Burton

Schrijvers Alice in Wonderland

Linda Woolverton

Lewis Carroll

Cast Alice in Wonderland

Helena Bonham Carter
Johnny Depp
Mia Wasikowska
Anne Hathaway

Alice in Wonderland

Wil jij weten waar Alice in Wonderland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alice in Wonderland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alice in Wonderland informatie

Benieuwd waar Alice in Wonderland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alice in Wonderland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alice in Wonderland al heeft ontvangen.

Alice in Wonderland trailer

Benieuwd of Alice in Wonderland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alice in Wonderland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alice in Wonderland kunt kijken!