Alice T. (2017)

Alice T.

105 minuten Drama 2017

Recensies Alice T.

Filmposter Alice T.

Alice is een levendige en brutale tiener met rode haren. Ze is al lang niet meer het charmante kleine meisje dat haar moeder geadopteerd had, omdat ze zelf geen kind kon krijgen. Alice is een eindeloze bron van problemen. Ze wordt daarbij beïnvloed door het spookbeeld van de teleurstellingen van haar moeder. Alice staat met haar rug tegen de muur, liegt en kan maar moeilijk de grens tussen fantasie en werkelijkheid onderscheiden. Dan ontdekt haar moeder dat ze zwanger is.
Filmposter Filmposter Alice T.

Regisseur Alice T.

Radu Muntean

Schrijvers Alice T.

Radu Muntean

Razvan Radulescu

Alexandru Baciu

Cast Alice T.

Mihaela Sirbu
Ela Ionescu
Andra Guti
Cristine Hambaseanu

Alice T.

Wil jij weten waar Alice T. op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alice T. draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alice T. informatie

Benieuwd waar Alice T. over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alice T.. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alice T. al heeft ontvangen.

Alice T. trailer

Benieuwd of Alice T. iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alice T. jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alice T. kunt kijken!