All Is True

All Is True

101 minuten Drama, Biografisch, Historisch 2018
Metacritic: 59,1
Rotten Tomatoes 71
Een blik op de laatste jaren in het leven van William Shakespeare. In 1613 wordt zijn toneelstuk 'Henry VIII' in het Globe Theatre opgevoerd. Gedurende deze opvoering brandt het theatergebouw af. Shakespeare keert hierna naar zijn vrouw Anne Hathaway in zijn thuis in Stratford waar hij moet afrekenen met zijn getroebleerde verleden en met een gezin dat zich verwaarloosd voelt. Hij poogt de verbroken relaties met zijn vrouw en dochters te herstellen en zijn eigen falen onder de loep te nemen. Shakespeare sterft uiteindelijk in 1616 op 52-jarige leeftijd.

Geregisseerd door

Kenneth Branagh

Schrijvers

Ben Elton

Cast

Ian McKellen
Judi Dench
Kenneth Branagh
Nonso Anozie

Bioscoopagenda van All Is True

Helaas draait All Is True niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

All Is True

Wil jij weten waar All Is True op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All Is True draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All Is True informatie

Benieuwd waar All Is True over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All Is True. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All Is True al heeft ontvangen.

All Is True trailer

Benieuwd of All Is True iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All Is True jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All Is True kunt kijken!