https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165390-b81c81416f7b8f837d8d66257f36be898d8fa0ea/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

All My Life (2020)

12 Angst Grof taalgebruik
All My Life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

All My Life

12 Angst Grof taalgebruik
92 minuten 26-11-2020

Filmposter All My Life

All My Life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent. All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

Regisseur All My Life

Marc Meyers

Schrijvers All My Life

Onbekend

Cast All My Life

Jessica Rothe
Harry Shum Jr.

Filmagenda van All My Life

All My Life

Wil jij weten waar All My Life op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All My Life draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All My Life informatie

Benieuwd waar All My Life over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All My Life. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All My Life al heeft ontvangen.

All My Life trailer

Benieuwd of All My Life iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All My Life jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All My Life kunt kijken!