All that Jazz (1979)

16 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

All that Jazz

16 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
123 minuten Drama, Muziek, Musical 1979

Recensies All that Jazz

Metacritic: 72,1
MovieMeter: 3,28
Rotten Tomatoes 85

Filmposter All that Jazz

Joe Gideon is een succesvolle regisseur en choreograaf. Joe is een geobsedeerde workaholic, bijna dag en nacht met zijn werk bezig. Hij verwacht topprestaties van allen die met hem werken. Hij verwaarloost zijn vrouw en dochter. Joe is zowel fysiek als emotioneel bijna uitgeput, maar pept zich elke ochtend voor de spiegel weer op met de woorden 'it's showtime'. Hij houdt zich op de been met het slikken van pillen, sigaretten, alcohol en vreemd gaan en negeert de eerste signalen van angina pectoris (hartverkramping). Joe is als regisseur bezig met de montage van zijn nieuwe film en is tegelijkertijd als choreograaf en regisseur ook bezig met de voorbereidingen van een nieuwe grote Broadway musical. Als Joe wordt getroffen door een hartaanval, ziet hij in flashbacks zijn hele leven voorbij gaan.
Filmposter Filmposter All that Jazz

Regisseur All that Jazz

Bob Fosse

Schrijvers All that Jazz

Robert Alan Aurthur

Bob Fosse

Cast All that Jazz

Roy Scheider
Jessica Lange
Ann Reinking
Leland Palmer

Filmagenda van All that Jazz

All that Jazz

Wil jij weten waar All that Jazz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All that Jazz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All that Jazz informatie

Benieuwd waar All that Jazz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All that Jazz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All that Jazz al heeft ontvangen.

All that Jazz trailer

Benieuwd of All that Jazz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All that Jazz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All that Jazz kunt kijken!