Allelujah (2023)

Allelujah

24-09-2023
Wanneer de geriatrische afdeling van een klein ziekenhuis in Yorkshire met sluiting wordt bedreigd, besluit het ziekenhuis terug te vechten door de lokale gemeenschap te stimuleren. Ze nodigen een nieuwsploeg uit om hun voorbereidingen voor een concert ter ere van de meest vooraanstaande verpleegster van het ziekenhuis te filmen.

Regisseur Allelujah

Richard Eyre

Schrijvers Allelujah

Onbekend

Cast Allelujah

Judi Dench
Jennifer Saunders
David Bradley

Allelujah

Wil jij weten waar Allelujah op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Allelujah draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Allelujah informatie

Benieuwd waar Allelujah over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Allelujah. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Allelujah al heeft ontvangen.

Allelujah trailer

Benieuwd of Allelujah iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Allelujah jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Allelujah kunt kijken!