Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen (2024)

Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen

24-02-2024
Filmmaker Ariane Greep ons naar 1968, het jaar dat wielrenner Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France won. Een terugblik op een belangrijk moment in de Nederlandse sportgeschiedenis.

Regisseur Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen

Ariane Greep

Schrijvers Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen

Onbekend

Cast Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen

Onbekend

Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen

Wil jij weten waar Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen informatie

Benieuwd waar Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen al heeft ontvangen.

Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen trailer

Benieuwd of Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles is koers: het verhaal van Jan Janssen kunt kijken!