Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier (2024)

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier

16-06-2024
Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Regisseur Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier

Erwin van den Eshof

Schrijvers Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier

Onbekend

Cast Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier

Barbara Sloesen
Walid Benmbarek
Holly Mae Brood
Sanne Langelaar
Anna Keuning
Jelle de Jong
Jennifer Welts
Renee Fokker

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier

Wil jij weten waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier informatie

Benieuwd waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier al heeft ontvangen.

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier trailer

Benieuwd of Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn - 50+ Bios en Regulier kunt kijken!