Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023)

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

09-12-2023
Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris, die zichzelf ondanks de mooie dingen in het leven nog steeds in de problemen weet te brengen. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als Reza na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of toch niet? 

Regisseur Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Erwin van den Eshof

Schrijvers Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Onbekend

Cast Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Barbara Sloesen
Walid Benmbarek
Holly Mae Brood

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Wil jij weten waar Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn informatie

Benieuwd waar Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn al heeft ontvangen.

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn trailer

Benieuwd of Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn kunt kijken!