https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215552-4e96670bd09b043fd0f1897070cc1f5f8b5ad241/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn (2023)

12
Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar nieuwe (nu dan echt!) grote liefde

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

12
88 minuten 09-11-2023

Filmposter Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar nieuwe (nu dan echt!) grote liefde

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar (nu dan echt!) grote liefde Reza. Naar de personages van Daphne Deckers. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Bekijk het aanbod van Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Regisseur Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Erwin van den Eshof

Schrijvers Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Onbekend

Cast Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Barbara Sloesen
Holly Mae Brood
Jelle de Jong
Jennifer Welts
Renee Fokker
Sanne Langelaar
Walid Benmbarek
Anna Keuning

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Wil jij weten waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn informatie

Benieuwd waar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn al heeft ontvangen.

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn trailer

Benieuwd of Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn kunt kijken!