Alles Op Tafel (2021)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Alles Op Tafel

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
2021
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Regisseur Alles Op Tafel

Will Koopman

Schrijvers Alles Op Tafel

Onbekend

Cast Alles Op Tafel

Lies Visschedijk
Ramsey Nasr
Aiko Beemsterboer

Filmagenda van Alles Op Tafel

Alles Op Tafel

Wil jij weten waar Alles Op Tafel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles Op Tafel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles Op Tafel informatie

Benieuwd waar Alles Op Tafel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles Op Tafel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles Op Tafel al heeft ontvangen.

Alles Op Tafel trailer

Benieuwd of Alles Op Tafel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles Op Tafel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles Op Tafel kunt kijken!