Alles van Waarde is Weerloos (2022)

Alles van Waarde is Weerloos

45 minuten 12-08-2022
Op woensdag 16 Maart vertonen wij deze bijzondere documentaire met aansluitend een Q&A met de filmmaker. Gerard (80) vertaalt in een huis vol boeken, romans van andere schrijvers. Hij speelt met de woorden van een ander, maar zoekt ondertussen ook naar die van hemzelf. In de poëtische documentaire Alles van waarde is weerloos kruipt de kijker steeds dieper in het hoofd van de vertaler. Gerards zoektocht naar zijn eigen verhaal raakt verbonden met die van filmmaakster Karen Ebert. Durven ze het aan om hun eigen verhaal te vertellen?

Regisseur Alles van Waarde is Weerloos

Onbekend

Schrijvers Alles van Waarde is Weerloos

Onbekend

Cast Alles van Waarde is Weerloos

Onbekend

Alles van Waarde is Weerloos

Wil jij weten waar Alles van Waarde is Weerloos op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alles van Waarde is Weerloos draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alles van Waarde is Weerloos informatie

Benieuwd waar Alles van Waarde is Weerloos over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alles van Waarde is Weerloos. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alles van Waarde is Weerloos al heeft ontvangen.

Alles van Waarde is Weerloos trailer

Benieuwd of Alles van Waarde is Weerloos iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alles van Waarde is Weerloos jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alles van Waarde is Weerloos kunt kijken!