Alphabet (2012)

Alphabet

113 minuten Documentaire 2012

Recensies Alphabet

MovieMeter: 3,06

Filmposter Alphabet

Wagenhofer onderzoekt het huidige leerproces op scholen en ontdekt dat er nauwelijks aandacht wordt besteed aan wat er achter de ontwikkeling van kinderen zit. Denkstructuren die al snel vastliggen in het traject tussen geboorte, opvoeding en schoolkeuze en gebaseerd op onze productiviteit als radertje in maatschappij. Het enige waar het tijdens de opleiding nog om draait is praktische doelen bereiken, zonder aandacht voor eigen creativiteit of het mogen maken van fouten.
Filmposter Filmposter Alphabet

Regisseur Alphabet

Erwin Wagenhofer

Schrijvers Alphabet

Erwin Wagenhofer

Sabine Kriechbaum

Cast Alphabet

Arno Stern
Gerald Hüther
Ken Robinson
Yang Dongping
Andreas Schleicher
Qu Pei

Alphabet

Wil jij weten waar Alphabet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alphabet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alphabet informatie

Benieuwd waar Alphabet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alphabet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alphabet al heeft ontvangen.

Alphabet trailer

Benieuwd of Alphabet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alphabet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alphabet kunt kijken!