ALS Anneke

ALS Anneke

52 minuten Documentaire 2016
MovieMeter: 3,67
Anneke Bakker is een stoere tante. Ze heeft duizend baantjes, reist de wereld over, trouwt haar grote liefde Lidia, opent een restaurant en koopt een bouwval in Frankrijk die ze eigenhandig opknapt. Dan, op haar 62e, krijgt ze de diagnose ALS: een zeldzame, ongeneeslijke spierziekte. En dan ook nog de agressiefste vorm. Binnen drie maanden is ze onverstaanbaar en krijgt ze een voedingssonde. Niet veel later vraagt ze haar nichtjes, de zussen Jade en Mirthe van Doornik, of ze een film willen maken over haar leven met ALS.

Geregisseerd door

Jade van Doornik

Mirthe van Doornik

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ALS Anneke

Helaas draait ALS Anneke niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2016.

ALS Anneke

Wil jij weten waar ALS Anneke op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ALS Anneke draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ALS Anneke informatie

Benieuwd waar ALS Anneke over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ALS Anneke. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ALS Anneke al heeft ontvangen.

ALS Anneke trailer

Benieuwd of ALS Anneke iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ALS Anneke jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ALS Anneke kunt kijken!