Als de kraanvogels overvliegen

Als de kraanvogels overvliegen

97 minuten 22-02-2020
Als de kraanvogels overvliegen is een tragisch liefdesverhaal tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog. Het is een oorlogsfilm waarin het drama tot humane proporties is teruggebracht en waarin de emoties van de personages weer geloofwaardig zijn in plaats van archetypisch zoals toen het socialistisch-realisme nog de boventoon voerde. De oorlog wordt in deze film niet aan het front gestreden, maar bij de achterblijvers, en het zijn de emoties van de achterblijvers die de wreedheid van de oorlog markeren. Uit deze film spreekt een totaal andere houding dan uit de grote oorlogsfilms die in de nadagen van Stalin werden gemaakt. Gouden Palm in Cannes.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Als de kraanvogels overvliegen

Helaas draait Als de kraanvogels overvliegen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

Als de kraanvogels overvliegen

Wil jij weten waar Als de kraanvogels overvliegen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Als de kraanvogels overvliegen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Als de kraanvogels overvliegen informatie

Benieuwd waar Als de kraanvogels overvliegen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Als de kraanvogels overvliegen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Als de kraanvogels overvliegen al heeft ontvangen.

Als de kraanvogels overvliegen trailer

Benieuwd of Als de kraanvogels overvliegen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Als de kraanvogels overvliegen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Als de kraanvogels overvliegen kunt kijken!