Als Uw Gat Maar Lacht (2021)

Als Uw Gat Maar Lacht

85 minuten 2021
Amy, 15 jaar, kind van zeer rijke ouders probeert origineel te zijn. Ze laat theatertafereeltjes over haar leven door anderen uitvoeren. Het levert haar weinig bevrediging op. Haar "hoogst originele idee" wordt door acteurs, immers “slaafs” uitgevoerd. Of is ze misschien toch onbewust een pokerface-genie en laat ze de kern van haar ellende, met de teneur van een opera, exploderen?

Regisseur Als Uw Gat Maar Lacht

Onbekend

Schrijvers Als Uw Gat Maar Lacht

Onbekend

Cast Als Uw Gat Maar Lacht

Luk Sponselee
Lola Koppen
Michiel Romeyn

Als Uw Gat Maar Lacht

Wil jij weten waar Als Uw Gat Maar Lacht op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Als Uw Gat Maar Lacht draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Als Uw Gat Maar Lacht informatie

Benieuwd waar Als Uw Gat Maar Lacht over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Als Uw Gat Maar Lacht. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Als Uw Gat Maar Lacht al heeft ontvangen.

Als Uw Gat Maar Lacht trailer

Benieuwd of Als Uw Gat Maar Lacht iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Als Uw Gat Maar Lacht jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Als Uw Gat Maar Lacht kunt kijken!