Amateur Night (2015)

Amateur Night

92 minuten Komedie 2015

Recensies Amateur Night

Metacritic: 38,1
MovieMeter: 2,49
Rotten Tomatoes 0

Filmposter Amateur Night

Guy Carter (Jason Biggs) is een onzekere man die op het punt staat om vader te worden, samen met zijn vrouw Anne. Hij is niet in staat om werk te vinden in zijn eigen vakgebied. Zonder het te weten accepteert hij een baantje om chauffeur te spelen voor prostituees, waaronder Nikki, Fallon en Jaxi. Een lange en vreemde nacht ontvouwt zich, waarin Guy ontdekt dat hij klaar is voor de taak van het vaderschap.

Bekijk het aanbod van Amateur Night

Filmposter Filmposter Amateur Night

Regisseurs Amateur Night

Joe Syracuse

Lisa Addario

Schrijvers Amateur Night

Joe Syracuse

Lisa Addario

Cast Amateur Night

Jason Biggs
Ashley Tisdale
Janet Montgomery
Bria L. Murphy

Amateur Night

Wil jij weten waar Amateur Night op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Amateur Night draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Amateur Night informatie

Benieuwd waar Amateur Night over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Amateur Night. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Amateur Night al heeft ontvangen.

Amateur Night trailer

Benieuwd of Amateur Night iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Amateur Night jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Amateur Night kunt kijken!