Amina

16 Geweld
2021

Recensies Amina

IMDb 7,7 / 10

Filmposter Amina

In het 16e-eeuwse Zazzau moet prinses Amina haar militaire talent en tactieken gebruiken om het koninkrijk van haar familie te verderdigen. Ze leeft echter in een mannentijdperk in een mannenwereld en zal meer dan wie ook haar kwaliteiten moeten bewijzen. Verwekt door de legendarische krijger, expansionist en imperiumbouwer Barkwa Turunku, heeft de verleidelijke prinses een brandende ambitie: als koningin regeren over een Zazzau-rijk dat zich uitstrekt van Kano tot de rivier de Niger, van Idah naar Jukunland.

Bekijk het aanbod van Amina

Filmposter Filmposter Amina

Regisseur Amina

Izu Ojukwu

Schrijvers Amina

Onbekend

Cast Amina

Lucy Ameh
Ali Nuhu
Clarion Chukwurah-Abiola

Amina

Wil jij weten waar Amina op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Amina draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Amina informatie

Benieuwd waar Amina over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Amina. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Amina al heeft ontvangen.

Amina trailer

Benieuwd of Amina iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Amina jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Amina kunt kijken!