https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219884-0b06738f0483de8673d6d1c3f4dddb96a77df67b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Amor y Matemáticas (2024)

AL
Een scherpe satire op de fantasieloosheid van de Mexicaanse middenklasse.

Amor y Matemáticas

AL
85 minuten 27-06-2024

Filmposter Amor y Matemáticas

Een scherpe satire op de fantasieloosheid van de Mexicaanse middenklasse.

Amor y Matemáticas gaat over het leven in de buitenwijken van Monterrey, Mexico. Voormalig boy band popster Billy is nu in de dertig en leidt een rustig leven met zijn vrouw Lucia en hun zoontje. Billy voelt zich ongemakkelijk bij het huiselijk leven, maar is ook niet geschikt voor een baan van 9 tot 5. Lucia werkt terwijl Billy ondernemersdromen najaagt met zijn broer Daniel. Omdat hij doordeweeks thuis is, is hij belast met de kinderopvang en moet hij op Lucia's geliefde hond Lucas passen. Op een nacht als hij met Lucas aan het wandelen is, verandert Billy's verveling in woede. Hij laat de riem van de hond los, zodat hij kan wegrennen. Lucia is ontroostbaar en gaat wanhopig op zoek naar Lucas. Terwijl het drama met de hond zich afspeelt, komt Billy in contact met de nieuwe overbuurvrouw Monica. Monica blijkt een grote fan van Billy's band te zijn geweest toen ze een tiener was en laat hem een plakboek zien dat ze bijhield, om duidelijk te maken dat ze nog steeds verliefd op hem is. Monica's aanbidding herinnert Billy aan hoe zijn leven vroeger was als artiest, met fans die zijn ego streelden. Het herinnert hem ook aan zijn passie voor muziek, en hij begint weer gitaar te spelen. Deze bitterzoete trip down Memory Lane zorgt ervoor dat zijn onvrede met het leven op een keerpunt komt en hij begint na te denken over manieren om de banden te verbreken die hem aan zijn saaie leven binden. Een grappige en gestileerde film over welvarende mensen die eigenlijk nooit de stap durven zetten om te doen wat ze écht zouden willen in het leven. Een scherpe satire op de fantasieloosheid van de Mexicaanse middenklasse.

Bekijk het aanbod van Amor y Matemáticas

Amor y Matemáticas Amor y Matemáticas Amor y Matemáticas Amor y Matemáticas Amor y Matemáticas
Filmposter Filmposter Amor y Matemáticas

Regisseur Amor y Matemáticas

Claudia Sainte-Luce

Schrijvers Amor y Matemáticas

Onbekend

Cast Amor y Matemáticas

Roberto Quijano
Daniela Salinas
Diana Bovio

Filmagenda van Amor y Matemáticas

Amor y Matemáticas

Wil jij weten waar Amor y Matemáticas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Amor y Matemáticas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Amor y Matemáticas informatie

Benieuwd waar Amor y Matemáticas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Amor y Matemáticas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Amor y Matemáticas al heeft ontvangen.

Amor y Matemáticas trailer

Benieuwd of Amor y Matemáticas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Amor y Matemáticas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Amor y Matemáticas kunt kijken!