Amsterdamned (1988)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik

Amsterdamned

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
105 minuten Horror, Actie, Mysterie, Thriller, Crime 1988

Recensies Amsterdamned

MovieMeter: 2,99

Filmposter Amsterdamned

Een psychopathische moordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op de meest onverwachte momenten en plaatsen op en maakt het ene na het andere slachtoffer. Er heerst een sfeer van terreur in de stad. Politiedetective Eric Visser gaat op zoek naar de moordenaar, maar het onderzoek schiet niet echt op. Tot Visser de hulp inroept van een duikersvereniging. Zo maakt hij kennis met de knappe Laura. Zijn nieuwe vriendin en zijn dochter komen uiteindelijk dichter bij de dader dan hijzelf...
Filmposter Filmposter Amsterdamned

Regisseur Amsterdamned

Dick Maas

Schrijvers Amsterdamned

Dick Maas

Cast Amsterdamned

Huub Stapel
Monique van de Ven
Hidde Maas
Serge-Henri Valcke

Filmagenda van Amsterdamned

Amsterdamned

Wil jij weten waar Amsterdamned op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Amsterdamned draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Amsterdamned informatie

Benieuwd waar Amsterdamned over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Amsterdamned. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Amsterdamned al heeft ontvangen.

Amsterdamned trailer

Benieuwd of Amsterdamned iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Amsterdamned jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Amsterdamned kunt kijken!