https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/151737-9ff744efdaedf5594fb3a29906385c8bad6c03b7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Amy (2014)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Een modern, aangrijpend en onmisbaar portret van de wijlen Amy Winehouse. Met nooit eerder vertoonde archiefbeelden en tot nu toe onbekende nummers.

Amy

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
128 minuten Documentaire, Biografisch, Muziek 2014

Recensies Amy

MovieMeter: 3,63
Metacritic: 85,1
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Amy

Een modern, aangrijpend en onmisbaar portret van de wijlen Amy Winehouse. Met nooit eerder vertoonde archiefbeelden en tot nu toe onbekende nummers.

Het verhaal van zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse, in haar eigen woorden. Aan de hand van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en nooit eerder gehoorde nummers wordt een beeld geschetst van de wereld waarin we leven op een manier die maar weinig anderen kunnen. Amy Winehouse zong vanuit haar hart en door haar muzikale talenten probeerde ze haar eigen problemen te analyseren. De combinatie van rauwe eerlijkheid en groot talent resulteerde in een aantal van de meest originele en geliefde nummers van onze moderne tijd. Haar enorme succes had echter ook een keerzijde: een meedogenloze en overweldigende media-aandacht in combinatie met haar stormachtige relaties en wisselvallige levensstijl zorgden voor een tragische afloop van haar leven.
Amy Amy
Filmposter Filmposter Amy

Regisseur Amy

Asif Kapadia

Schrijvers Amy

Onbekend

Cast Amy

Amy Winehouse
Lauren Gilbert
Juliette Ashby
Nick Shymansky

Amy

Wil jij weten waar Amy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Amy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Amy informatie

Benieuwd waar Amy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Amy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Amy al heeft ontvangen.

Amy trailer

Benieuwd of Amy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Amy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Amy kunt kijken!