An American in Paris (1950)

An American in Paris

114 minuten Drama, Muziek, Romantiek, Musical 1950

Recensies An American in Paris

Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3,17
Rotten Tomatoes 95

Filmposter An American in Paris

Jerry Mulligan is een amerikaanse schilder in Parijs. Hij wordt 'ontdekt' door een invloedrijke erfgename (Nina Foch) die veel interesse heeft in zijn werk. Maar Jerry wordt op een jonge franse dame verliefd die verloofd is met een cabaretier die weer een goede vriend van Jerry is.
Filmposter Filmposter An American in Paris

Regisseur An American in Paris

Vincente Minnelli

Schrijvers An American in Paris

Alan Jay Lerner

Cast An American in Paris

Gene Kelly
Oscar Levant
Leslie Caron
Georges Guétary

Filmagenda van An American in Paris

An American in Paris

Wil jij weten waar An American in Paris op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar An American in Paris draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

An American in Paris informatie

Benieuwd waar An American in Paris over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over An American in Paris. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies An American in Paris al heeft ontvangen.

An American in Paris trailer

Benieuwd of An American in Paris iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de An American in Paris jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij An American in Paris kunt kijken!