ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG

ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG

120 minuten
2 voorstellingen – 18 Januari om 19:00 en 19 Januari om 15:00 André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren! 70 YEARS YOUNG is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals! Hiep hiep, hoera!

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG

ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG

Wil jij weten waar ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG informatie

Benieuwd waar ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG al heeft ontvangen.

ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG trailer

Benieuwd of ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ANDRÉ RIEU: 70 YEARS YOUNG kunt kijken!