https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204716-17c5895bd1033cd5d3d919206a1a6330e2467999/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

André Rieu in Dublin (2023)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

André Rieu in Dublin

AL
138 minuten 28-01-2023

Filmposter André Rieu in Dublin

Bezoek Ierland in stijl met André Rieu in Dublin, het eerste opgenomen concert van de maestro in de Ierse hoofdstad in ruim 20 jaar. Exclusief in de bioscoop! Ga mee met André, zijn Johann Straussorkest, de sopranos, tenors en andere gasten voor een fantastische viering vol romantische melodieën, populaire klassiekers, feestnummers en natuurlijk de geliefde walsen. Neem je geliefden mee naar een bioscoop in de buurt voor een unieke ervaring vol muziek en dans, opgenomen in ‘het land van de honderdduizendmaal welkom!’. Céad Míle Fáilte !

Regisseurs André Rieu in Dublin

André Rieu

Michael Fizzano

Schrijvers André Rieu in Dublin

Onbekend

Cast André Rieu in Dublin

Onbekend

Filmagenda van André Rieu in Dublin

André Rieu in Dublin

Wil jij weten waar André Rieu in Dublin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar André Rieu in Dublin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

André Rieu in Dublin informatie

Benieuwd waar André Rieu in Dublin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over André Rieu in Dublin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies André Rieu in Dublin al heeft ontvangen.

André Rieu in Dublin trailer

Benieuwd of André Rieu in Dublin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de André Rieu in Dublin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij André Rieu in Dublin kunt kijken!