https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214899-d0c652fdd3daeb08b7cb16a272bc99ea47accd7e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

André Rieu's White Christmas (2023)

AL
Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

Bekijk trailer

André Rieu's White Christmas

AL
145 minuten 09-12-2023

Filmposter André Rieu's White Christmas

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat het eerste klokje gaat klingelen wordt u ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van André’s winterwonderland. Bewonder het prachtig versierde kerstpaleis, compleet met sneeuw, twee ijspistes, prachtige winterse taferelen, romantische verlichting, ontelbare lichtjes, 150 prachtige kroonluchters en meer dan 50 Venetiaanse kandelaars. Geniet van de sfeer van het seizoen. Zing en dans in de gangpaden op tijdloze kerstliederen, romantische walsen en prachtige liederen van over de hele wereld, zoals Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride, en nog veel meer! Bioscoopbezoekers krijgen ook nog eens exclusief toegang achter de schermen, als host Pierre Rieu (André’s zoon) met André in gesprek gaat over de totstandkoming van zijn muzikale winterwonderland. Een perfect kerstcadeau voor de fans van André! Geniet van dit gloednieuwe kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest vanuit het comfort van uw plaatselijke bioscoop. Een onvergetelijke kerstverrassing voor het hele gezin! Koop nu uw tickets voor André Rieu's White Christmas!

Regisseurs André Rieu's White Christmas

Michael Wiseman

André Rieu

Schrijvers André Rieu's White Christmas

Onbekend

Cast André Rieu's White Christmas

André Rieu
The Johann Strauss Orchestra

André Rieu's White Christmas

Wil jij weten waar André Rieu's White Christmas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar André Rieu's White Christmas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

André Rieu's White Christmas informatie

Benieuwd waar André Rieu's White Christmas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over André Rieu's White Christmas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies André Rieu's White Christmas al heeft ontvangen.

André Rieu's White Christmas trailer

Benieuwd of André Rieu's White Christmas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de André Rieu's White Christmas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij André Rieu's White Christmas kunt kijken!