https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130429-3e7cc30004715d6180aa6abc5ab15baae995359e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

16
Inzichtelijke documentaire over het leven en werk van Andrej Tarkovski, geregisseerd door zijn zoon, Andrej Andrejevitsj Tarkovski.

Bekijk trailer

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

16
97 minuten 28-11-2019

Recensies Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Inzichtelijke documentaire over het leven en werk van Andrej Tarkovski, geregisseerd door zijn zoon, Andrej Andrejevitsj Tarkovski.

Inzichtelijke documentaire over het leven en werk van Andrej Tarkovski, geregisseerd door zijn zoon, Andrej Andrejevitsj Tarkovski. Bijzonder is dat Tarkovski zijn verhaal zelf vertelt, waarbij hij zijn herinneringen, zijn kijk op kunst en zijn ideeën over niets minder dan de betekenis van het menselijk bestaan ​​met ons deelt. Dankzij zeldzame audio-opnamen kun je je onderdompelen in de mysterieuze wereld van Tarkovski's filmisch universum, dat eindelijk voor ons ontsloten wordt. De zoon van Tarkovski maakt gebruik van nooit eerder uitgebrachte opnames van gedichten van Arseni Tarkovski, een van de grootste Russische dichters van de 20e eeuw en de vader van regisseur Andrej Tarkovski. De poëzie van Arseni heeft grote invloed gehad op de films van Andrej, die een diepe culturele en spirituele band had met zijn vader. De documentaire bestaat verder ​​uit fragmenten uit de meesterwerken van de regisseur, zeldzame foto's en video's en beelden die zijn gemaakt op de plaatsen waar Tarkovski woonde en zijn films maakte, in Rusland, Zweden en Italië, en zijn adoptiehuis. In de loop der jaren hebben filmliefhebbers vele theorieën geopperd in een poging om Tarkovski's films te verklaren. Maar wat vond Tarkovski er zelf van? Wat waren de principes die hem hebben geleid bij het maken van zijn meesterwerken? Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Wat heeft hij meegemaakt en wat wilde hij delen met de mensen die zijn films hebben bekeken? Zou het mogelijk zijn meer dan dertig jaar na zijn dood de stem van de regisseur weer te horen terwijl hij praat over zijn leven, zijn beroep, zijn roeping? Tarkovski's zoon probeert antwoord te geven op die vragen en brengt je terug naar de oorsprong van Tarkovski's beelden en ideeën.

Regisseurs Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Andrey A. Tarkovskiy

Andrej Andrejevitsj Tarkovski

Schrijvers Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Andrey A. Tarkovskiy

Cast Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Onbekend

Bioscoopagenda van Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Helaas draait Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-11-2019.

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer

Wil jij weten waar Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer informatie

Benieuwd waar Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer al heeft ontvangen.

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer trailer

Benieuwd of Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer kunt kijken!