Animal

AL
120 minuten 2021

Filmposter Animal

Bella en Vipulan zijn 16 jaar, deel van de generatie die ervan overtuigd is dat hun toekomst in gevaar is. Klimaatverandering, de zesde massa-extinctie... Binnen 50 jaar zou hun wereld onbewoonbaar kunnen zijn. Ze kunnen waarschuwen, maar ondertussen verandert er niets. Dan besluiten ze maar om terug te gaan naar de bron van het probleem: onze relatie met de wereld van de dieren. Tijdens een buitengewone reis zullen ze begrijpen dat we diep verbonden zijn met alle andere soorten. En dat door hen te redden, we ook onszelf zullen redden. De mens geloofde dat hij zich van de natuur kon losmaken, maar hij is ook de natuur. Ook hij is een Animal.

Bekijk het aanbod van Animal

Filmposter Filmposter Animal

Regisseur Animal

Sandeep Reddy Vanga

Schrijvers Animal

Onbekend

Cast Animal

Ranbir Kapoor
Bobby Deol
Rashmika Mandanna

Animal

Wil jij weten waar Animal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Animal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Animal informatie

Benieuwd waar Animal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Animal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Animal al heeft ontvangen.

Animal trailer

Benieuwd of Animal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Animal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Animal kunt kijken!