Animal Kingdom (2010)

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Animal Kingdom

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
113 minuten Drama, Misdaad, Crime, Thriller 2010

Recensies Animal Kingdom

MovieMeter: 3,24
Metacritic: 83,1
Rotten Tomatoes 94

Filmposter Animal Kingdom

De 17-jarige Joshua (James Frecheville) wordt na de dood van zijn moeder in huis gehaald door zijn grootmoeder Janine 'Smurf' Cody (Jacki Weaver), en haar drie criminele zoons. Oudste zoon Andrew 'Pope' Cody (Ben Mendelsohn), een bankovervaller zonder geweten, is ondergedoken voor een groep corrupte agenten. Zijn broer Craig is een succesvolle, maar ontoerekeningsvatbare drugsdealer, en Darren, de jongste telg van de Cody familie, kan niets anders doen dan naïef zijn oudste broer te volgen. Op het moment dat Pope’s zakenpartner en beste vriend Barry (Joel Edgerton) besluit uit de criminele wereld te stappen, zorgt een brute moord ervoor dat de spanningen tussen de politie en de Cody familie tot uitbarsting komen. Joshua, die te midden van het geweld probeert op het rechte pad te blijven, fungeert echter al snel als pion tussen zijn familie en rechercheur Moordzaken Leckie (Guy Pierce).
Filmposter Filmposter Animal Kingdom

Regisseur Animal Kingdom

David Michôd

Schrijvers Animal Kingdom

David Michôd

Cast Animal Kingdom

Ben Mendelsohn
Jacki Weaver
James Frecheville
Bryce Lindemann
Paul Smits

Filmagenda van Animal Kingdom

Animal Kingdom

Wil jij weten waar Animal Kingdom op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Animal Kingdom draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Animal Kingdom informatie

Benieuwd waar Animal Kingdom over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Animal Kingdom. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Animal Kingdom al heeft ontvangen.

Animal Kingdom trailer

Benieuwd of Animal Kingdom iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Animal Kingdom jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Animal Kingdom kunt kijken!