Anna


Bekijk trailer

Anna

120 minuten 12-09-2019
Metacritic: 40,1
Rotten Tomatoes 36
Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Geregisseerd door

Luc Besson

Schrijvers

Luc Besson

Cast

Helen Mirren
Cillian Murphy
Luke Evans
Sasha Luss
Cillian Murphy

Bioscoopagenda van Anna

Helaas draait Anna niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-09-2019.

Anna

Wil jij weten waar Anna op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Anna draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Anna informatie

Benieuwd waar Anna over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Anna. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Anna al heeft ontvangen.

Anna trailer

Benieuwd of Anna iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Anna jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Anna kunt kijken!