Antichrist (2009)

16 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik

Antichrist

16 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik
100 minuten Drama, Horror 2009

Recensies Antichrist

Metacritic: 49,1
MovieMeter: 3,14
Rotten Tomatoes 53

Filmposter Antichrist

Terwijl een echtpaar de liefde bedrijft, valt hun kind uit het raam en sterft. De vrouw raakt in een diepe depressie. Haar man, zelf therapeut, wijst de medische behandeling die ze krijgt af en wil haar genezen met rationele praatsessies. De vrouw heeft een diepe maar onbestemde angst die verband lijkt te houden met het woud waar ze eerder aan een historisch onderzoek naar religieus gefundeerd geweld tegen vrouwen werkte. Om haar met die angst te confronteren reist het paar af naar het woud dat de Bijbelse naam Eden draagt.
Filmposter Filmposter Antichrist

Regisseur Antichrist

Lars von Trier

Schrijvers Antichrist

Lars von Trier

Cast Antichrist

Charlotte Gainsbourg
Willem Dafoe
Storm Acheche Sahlstrøm

Filmagenda van Antichrist

Antichrist

Wil jij weten waar Antichrist op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Antichrist draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Antichrist informatie

Benieuwd waar Antichrist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Antichrist. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Antichrist al heeft ontvangen.

Antichrist trailer

Benieuwd of Antichrist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Antichrist jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Antichrist kunt kijken!