https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211613-1c7484a0c5abafc439b7a2b52bfa9394b2896427/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Antoon - Engel (2023)

AL

Antoon - Engel

AL
88 minuten 21-04-2023

Filmposter Antoon - Engel

Hij was 20 jaar en verkocht 2 keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs: Antoon. De muzikale film Antoon - Engel neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Vanaf het uitzinnige Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen. Aan het woord komen onder andere zijn familie, zo zien we hem letterlijk bij oma aan de keukentafel, maar ook mede-artiesten als BIG2 en Ronnie Flex die destijds direct de potentie van Antoon zagen. Het verhaal van Antoon is er één van vastberadenheid; als je echt iets wil en er helemaal voor gaat, kun je alles bereiken. In een aantal jaar groeide de nu 21-jarige Valentijn uit tot een pop-fenomeen in Nederland. Inmiddels heeft Antoon meerdere top 10 hits op zijn naam staan en stapelen de gouden en platina platen zich op…. Achter zijn bank in de woonkamer. Het verhaal van de eigenzinnige Antoon kent vele hoogtepunten, maar ook met één persoonlijke tragedie, wanneer zijn moeder overlijdt na een ernstig ziekbed. Gelukkig vindt de jonge ster keer op keer zijn kracht in iets waar hij het meest van houdt…muziek. Antoon - Engel laat zien hoe talent, doorzettingsvermogen en een klein beetje geluk je naar de muzikale top van Nederland kan brengen. Beleef nog één keer de hoogtepunten van het Ziggo Dome concert op het witte doek en neem een duik in dit zeer persoonlijke verhaal van Antoon.
Antoon - Engel Antoon - Engel Antoon - Engel Antoon - Engel
Filmposter Filmposter Antoon - Engel

Regisseur Antoon - Engel

Onbekend

Schrijvers Antoon - Engel

Onbekend

Cast Antoon - Engel

Onbekend

Antoon - Engel

Wil jij weten waar Antoon - Engel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Antoon - Engel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Antoon - Engel informatie

Benieuwd waar Antoon - Engel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Antoon - Engel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Antoon - Engel al heeft ontvangen.

Antoon - Engel trailer

Benieuwd of Antoon - Engel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Antoon - Engel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Antoon - Engel kunt kijken!