Apollo - Inspiring The Future

Apollo - Inspiring The Future

Een unieke inspirerende avond in theater de Muze Noordwijk. Tijdens deze bijzondere avond zal André Kuipers aanwezig zijn en zullen de astronauten Walter Cunningham (Apollo 7, 1968 een bemande testmissie ter voorbereiding op de maanlanding) en Russell Schweickart (Apollo 9, 1969 het was een testmissie voor een maanlanding, waarbij de maanlander en de commandomodule in de ruimte getest werden) een presentatie geven. Ook aanwezig is Scott Millican, hij ontwikkelde in 1969 de Lunar Surface Checklist en trainde de astronauten voor de procedures die zij moesten volgen om de Apollo- missies van 11 tot 17 naar de maan en veilig terug naar de aarde te brengen. De prijs van de tickets, incl. pauzedrankje is €16,50 per stuk. Er is parkeergelegenheid op het Wantveld tegen betaling en de avond zal geheel in het Engels worden gepresenteerd. Dankzij samenwerking tussen de gemeente Noordwijk met partners HE Space en ESA ESTEC kan dit evenement plaatsvinden. Programma: 19.00 uur inloop 19.30 uur start evenement 22.00 uur einde Er is geen optie mogelijk tot een Meet and Greet.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Apollo - Inspiring The Future

Helaas draait Apollo - Inspiring The Future niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Apollo - Inspiring The Future

Wil jij weten waar Apollo - Inspiring The Future op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Apollo - Inspiring The Future draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Apollo - Inspiring The Future informatie

Benieuwd waar Apollo - Inspiring The Future over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Apollo - Inspiring The Future. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Apollo - Inspiring The Future al heeft ontvangen.

Apollo - Inspiring The Future trailer

Benieuwd of Apollo - Inspiring The Future iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Apollo - Inspiring The Future jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Apollo - Inspiring The Future kunt kijken!