Apples (2020)

Apples

80 minuten 2020
Aris is een eenzame man van eind dertig. In de stad waar hij woont krijgen inwoners op onverklaarbare wijze te maken met geheugenverlies. Ook Aris wordt het slachtoffer van deze kwaal en noodgedwongen moet hij deel uitmaken van een experimentele behandeling waarbij nieuwe herinneringen worden gecreëerd. Hij ontmoet er een vrouw die een soortgelijke therapie volgt.

Regisseur Apples

Christos Nikou

Schrijvers Apples

Onbekend

Cast Apples

Anna Kalaitzidou
Aris Servetalis
Sofia Georgovassili

Filmagenda van Apples

Apples

Wil jij weten waar Apples op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Apples draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Apples informatie

Benieuwd waar Apples over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Apples. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Apples al heeft ontvangen.

Apples trailer

Benieuwd of Apples iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Apples jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Apples kunt kijken!